O nas

Založbo Tolovaj smo ustanovili z željo po predstavitvi in lažji uveljavitvi kakovostnih avtorjev z različnih področij kulture. Čeprav je izdajanje knjig naša osnovna dejavnost, znamo še marsikaj drugega.

Na naših spletnih straneh objavljamo kakovostna besedila, ki jih družita strokovnost in bralcu prijazen jezik. Naši članki so primerni viri za šolske seminarske naloge in dober vir informacij za najrazličnejše bralce.

Začetnikom svetujemo pri iskanju možnosti za objavo, pomagamo izboljšati že obstoječa besedila, seveda znamo napisati tudi nova, povsem avtorska in to z najrazličnejših področij.

Zunanjim naročnikom po predhodnem dogovoru nudimo možnost objave že napisanih člankov (prebrati jih je mogoče na naših straneh) v časopisih, revijah, na spletnih straneh …, ki jih lahko tudi grafično opremimo, popravimo, predelamo …

Seveda lahko napišemo tudi povsem nova avtorska besedila. Ker posamezna besedila prebirajo iskalci informacij in morebitni kupci s točno določenih področij, so izjemno zanimiva za oglaševalce. Pokličite nas ali nam pišite in povprašajte za podrobnosti!

Zavod Tolovaj
Vojkova cesta 91
041-565-021
zavodtolovaj (at) yahoo.com

Besedilo:

Fotografije:

  • Pixabay.com
  • Stockvault.net
  • Freepik.com
  • 123RF Limited (“Certain images and/or photos on this page are the copyrighted property of 123RF Limited, its Contributors or Licensed Partners and are being used with permission under license. These images and/or photos may not be copied or downloaded without permission from 123RF Limited”)
  • SXC.hu, HAAP Media Ltd.
  • Zavod Tolovaj

O piškotkih

V skladu z veljavno zakonodajo vas obveščamo, da naša spletna stan uporablja spletne piškotke izključno za namene analize prometa. U njihovo pomočjo lahko izvemo koliko obiskovalcev smo imeli na posamezni strani, iz katere države so prišli, katere iskalnike uporabljajo in podobno.

Ti podatki nam pomagajo pri izboljšanju delovanja spletne strani in jih ne bomo nikoli uporabili v druge namene. Ker do določene mere predstavljajo vdor v zasebnost naših obiskovalcev, predlagamo, da o vaših nastavitvah zasebnosti preberete na tem mestu.