Pravno obvestilo

V naši spletni trgovinici vas varuje Zakon o varstvu potrošnikov (ZVPot-UPB2, Uradni list RS, št. 98/2004).

Od nakupa lahko brez pojasnil odstopite v 15 dneh od prevzema knjig tako, da nam odstop sporočite na naslov zavodtolovaj@yahoo.com. V 30 dneh od odstopa nam morate knjigo oz. knjige vrniti, mi pa vam bomo vrnili kupnino. Stroški vračila bremenijo vas.

Z naročilom na naši spletni strani se strinjate, da vse podatke, potrebne za izvedbo vašega naročila, obdelujemo v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov(ZVOP-1-UPB1, Uradni list RS, št. 94/2007 z dne 16. 10. 2007).

Po vašem naročilu bomo sestavili račun v dveh enakih izvodih, ki imata značaj pogodbe. Svoj izvod boste prejeli skupaj s knjigami, mi bomo svojega hranili v naših poslovnih knjigah. Če boste kasneje potrebovali vpogled v naš izvod računa, nas pokličite na 01-568-1329 ali 041-565-021 in dogovorili se bomo za kar najhitrejšo možnost vpogleda.

O piškotkih

Spletni piškotki so drobne datoteke, ki jih uporablja večina spletnih strani za zagotavljanje in izboljšanje svojih storitev (pospeševanje prenosa podatkov, izboljšanje ponudbe vsebine in podobno). Naše spletne strani uporabljajo piškotke izključno za namene statistike (štetje obiskovalcev, viri prometa in podobno), teh podatkov pa ne bomo nikoli uporabili za karkoli drugega. Vse pridobljene podatke bomo varovali po najboljših močeh.

Ker je mogoče s pomočjo piškotkov tudi zbrati zelo osebne in občutljive podatke (na primer številke kreditnih kartic), vas moramo po zakonu seznaniti z njimi. Več o tem in nastavitvah zasebnosti vašega brskanja po spletu tule.

Slikanice in knjige za otroke od dveh let naprej. Raznolika ponudba, ugodne cene, smo strokovnjaki za pravljice.

Vse pravice pridržane. © 2010 – 2024