Zbirka Lumpi lumpasti

Zbirka Lumpi lumpasti je zbirka knjižic v priročnem formatu A5. S platnicami vred (in v tej zbirki bralci preberejo tudi platnice!) ima vsaka 56 strani, a še pomembneje je, da vsaka prinaša kar šest zgodbic o najpredrznejših, najzabavnejših in sploh najbolj nemogočih lumpih, kar jih je videl svet.

Lumpi iz 3. a so neizčrpen vir zabave za vse osnovnošolce, saj se tudi prvošolčki zlahka prepoznajo v Jaki, Benu, Mihi, Ani, Poloni in njihovih tovariših, starejši pa ob se prebiranju tako ali tako valjajo od smeha.

Vse zgodbice odlikuje veliko dogajanja s presenetljivimi in duhovitimi preobrati, med katere se vrivajo včasih presenetljivo pronicljivi in kritični komentarji.

Zbirka je namenjena vsem, ki znajo brati sami, posebej jo lahko priporočimo otrokom, ki se za samostojno branje težko odločijo, ker jih bolj pritegnejo prigode na televizijskem ali računalniškem zaslonu. Toda, pozor! Lumpi iz tretjega a so včasih malce (no, kar precej) nevzgojni. Osebam s šibkim srcem jih ne priporočamo!

Zbirka Lumpi lumpasti

 

zgodbice lumpi iz 3a naslovKako se v 3. a spoprimejo s kontrolno nalogo? Kaj ušpičijo na naravoslovnem dnevu? Kako se bo družini spremenilo življenje ob prihodu dojenčka?

Cena: 16,99 EUR za kos

Več ...

zgodbice spet lumpi iz 3a naslovKaj storiti s potepuškim psom? Kakšen je športni dan 3. a? Kako se upreti mlademu nasilnežu?

Cena: 16,99 EUR za kos

Več ...

zgodbice lumpi iz 3a in 3b naslovKako se sporečejo in spopadejo lumpi iz sosednjih razredov? Kakšne prigode jih čakajo pri modelarskem krožku?

Cena: 17,99 EUR za kos

Več ...

zgodbice lumpi se ne dajo naslovKako pomagati sošolcu s cvekom, če tudi sam nimaš pojma o pojmu? Kako se babica z dežele znajde v sodobnem nakupovalnem centru?

Cena: 17,99 EUR za kos

Več ...

zgodbice lumpi iz 3.a so romanticni naslovKaj pravzprav pomeni, če ti punca reče, da si ji simpatičen? Kaj punci, ki je simpatična tebi, podariti za Valentinovo?

Cena: 17,99 EUR za kos

Več ...

zgodbice lumpi iz 3.a so nekulturni naslovKako se bodo lumpi iz 3. a obnašali na plesnih vajah? Zakaj so tako navdušeni nad petardami?

Cena: 17,99 EUR za kos

Več ...

zgodbice lumpi iz 4.a naslovKaj lumpom prinaša vstop v 4. razred? Kdo bo zmagovalec papirne akcije? Je mogoče s postavljanjem snežaka priti v časopis?

Cena: 17,99 EUR za kos

Več ...


Slikanice in knjige za otroke od dveh let naprej.
Raznolika ponudba, ugodne cene, smo strokovnjaki za pravljice.


zgodbice lumpi iz 3a prva stranzgodbice spet lumpi iz 3a prva stranzgodbice lumpi iz 3a in 3b prva stranzgodbice lumpi se ne dajo prva stran

zgodbice lumpi iz 3a so romanticni prva stran

zgodbice lumpi iz 3a so nekulturni prva stran

zgodbice lumpi iz 4a prva stran

 

 

 

Ta spletna stran uporablja za svoje delovanje spletne piškotke. Več o nas in piškotkih tukaj.

  Se strinjate?
EU Cookie Directive Module Information