Zbirka Tamale za tamale

Zbirka Tamale za tamale je zbirka knjižic v priročnem formatu A5, ki je kot nalašč za male otroške ročice, ki naj bi že bile dovolj spretne za samostojno listanje. S platnicami vred ima 56 strani, v vsaki knjigi pa najdemo šest zgodbic z barvnimi ilustracijami. Namenjena je predšolskim otrokom in otrokom nižjih razredov osnovne šole.

Značilnost zbirke je združitev različnih zgodb, v katerih sicer nastopajo isti liki, a je vsaka zgodba zase zaključena celota. Pripovedi so dovolj dolge, da zadovoljijo pričakovanja po pravljici za lahko noč in dovolj kratke, da si jih bralec ali poslušalec z malo boljšo ‘kondicijo’ lahko privošči naenkrat.

Zgodbe v zbirki Tamale za tamale so odlična priložnost za postopen prehod od branja v naročju k samostojnemu branju. Čeprav so zgodbice v zbirki še vedno ilustrirane, že dajejo poudarek besedilu, kar vzpodbuja otrokovo domišljijo. Zapleti so preprosti, zabavni, skrita sporočila dajejo tudi dovolj iztočnic za kak globji pogovor.

Knjige v zbirki so torej zasnovane tako, da rasejo skupaj z otrokom. Pri štirih ali petih letih otroci pripovedi sledijo s pomočjo slik, ob vstopu v šolo jim spomin na že slišane zgodbice pomaga utrjevati abecedo (še vedno ob pomoči izkušenega bralca), leto ali dve kasneje pa povsem samostojno uživajo ob zgodbah.

Zbirka Tamale za tamale

 

zgodbice masa naslovBo zvečer mami uspavala Mašo ali obratno? Kaj storiti, ko za tvoj skrivni kotiček izve preveč ljudi?

Cena: 17,99 EUR za kos

Več ...


Slikanice in knjige za otroke od dveh let naprej.
Raznolika ponudba, ugodne cene, smo strokovnjaki za pravljice.


pravljica jezek spikec prva stranpravljica skatla prva stran

pravljica vevericja zabava prva stranpravljica razvajeni detelcek prva stran

pravljica storzek v tezavah prva stran

pravljica gozdni strah prva stran

pravljica prava malenkost prva stran

pravljica nagajivcki prva stran

pravljica prijatelj vedno pride prav prva stran

pravljica ime mi je vuf prva stran

pravljica zaljubljeni zajcek prva stranpravljica moja moja moja prva stran

zgodbice masa prva stran

Ta spletna stran uporablja za svoje delovanje spletne piškotke. Več o nas in piškotkih tukaj.

  Se strinjate?
EU Cookie Directive Module Information